Kereskedelem, Gyártás, Automatizálás

Kereskedelem, Gyártás, Automatizálás

Cégünkről

Az ÍVFÉNY Hegesztéstechnikai Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. az ÍVFÉNY Bt. (alakulás 1993.) jogutódja. A Társaság hegesztéstechnikai berendezések gyártására, kereskedelmére és ezen eszközök szervizelésére jött létre.

A Cég megalakulása óta folyamatos szereplője a hazai hegesztéstechnikai piacnak. Saját gyártmányú és importált termékeivel, valamint kereskedelmi és szerviz tevékenységével a hegesztéstechnikai üzlet széles területét fedi le.
A Társaság fennállása óta igen nagy gondot fordított a műszaki fejlesztésre, az igényes műszaki megoldásokra. Elsősorban különleges hegesztéstechnikai berendezések gyártására specializálódott (CNC vezérelt hegesztő/plazmavágó berendezések, plazmahegesztők, vonalhegesztők, .. stb.). Az utóbbi időben eltolódott az igény a célberendezések felé, így a vállalat az elmúlt évek során egyre több ilyen jellegű igénynek tett eleget az ipar számos területén.
A fentieken túl a cég kereskedelmi és szerviz tevékenységet is végez.

Gyártás

E tevékenység keretében éveken keresztül gyártottuk standard berendezéseinket, valamint vállalkoztunk Megrendelőink speciális igényeinek felmérésére, ill. megvalósítására. 2024-től e tevékenységünket megszüntettük.

Szerviz / Szaktanácsadás

A szerviztevékenység keretében elsősorban az ÍVFÉNY Kft. által értékesített eszközök szervizelése folyik, de a céget magas szakmai felkészültsége segíti abban, hogy más hazai ill. külföldi gyártók termékeinek szervizelését is ellássa.

Szerviztevékenységünk mellett, ill. annak kapcsán Ügyfeleinknek szaktanácsadással, technológiai lehetőségek ismertetésével állunk rendelkezésére.

Kereskedelem

Kereskedelmi tevékenységét az ÍVFÉNY Kft. – mint gyártó – elsősorban az egész országra kiterjedő viszonteladói hálózatán keresztül bonyolítja le. A viszonteladói hálózat mellett az egyedi igényeket kérő Partnereinkkel közvetlen kapcsolatban állunk, annak érdekében, hogy igényeiket maradéktalanul meg tudjuk oldani.